mandag 17. oktober 2011

Få dine t-skjorter til å leve lengre!

Få dine t-skjorter til å leve lengre!

Er du lei av din t-skjorte går ned? Du får deg noen enkle triks her som gjør at t-skjorten skulle vare lenger.


Du har et viktig jobbintervju, og du vil se så proff og fin ut som mulig. Du står opp ekstra tidlig for å gjøre deg klar, og når du kommer ut av dusjen åpner du klesskapet og tar ut din favoritt t-skjorte, som har et fint trykk på, ut av skapet og du oppdager da at halve trykket er borte. Du sukker, kaster den i søppelbøtta, og tar opp en annen topp som du overhodet ikke liker like godt.
Er du lei av at trykkene på t-skjorter forsvinner etter kun en vask? En t-skjorte med trykk skal jo holde like lenge som en vanlig t-skjorte, selv om den har trykk.

Noen tips i forhold til hvordan du kan få din t-skjorte med trykk til å overleve lengre kommer her;
Ikke vask den for ofte. Luft den heller over noen netter, så er den fresh igjen. Om du må vaske den kan du vrenge den, og legg den gjerne i en vaskepose. Vask aldri varmere eller lengre enn vaskeanvisningen sier, du kan til og med være mer forsiktig enn anvisningen.
Bruk aldri tørketrommel, men la den drypptørke. Legg den heller ikke på et for varmt sted når den skal tørke, da dette også kan skade trykket.
Unngå å bruke t-skjorten de dager du vet du skal jobbe mye, og kanskje svette en hel del. Gjør du det må du vaske den oftere, dette vil som sagt skade t-skjorten.
Om trykket blir ødelagt og du anser at det har gått for kort tid siden du kjøpte t-skjorten, skal du naturligvis reklamere der du kjøpte den.
Om du allerede har opplevd at trykket er ødelagt, kan du allikevel bruke den. Er den behagelig kan du bruke den som trenings t-skjorte, eller så kan du sy den om til noe annet. Dukkeklær til din datters dukker, kanskje?  

Om forfatteren

Mvh Karl Jansson


Artikkel Nettverk: WebArtikler.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar