torsdag 13. oktober 2011

T-skjorter for alle

T-skjorter for alle

T-skjorter er en av de vanligste elementer av klær som er tilgjengelige i dag. All slitasje T-skjorter tilfeldig, noe som gjør den til en perfekt gave til dine venner. Det eneste problemet er at de ofte går nå brutt eller løs maling.


 Du har et stort jobbintervju og du vil se så proff og fin ut som mulig. Du står opp ekstra tidlig for å gjøre deg i stand og når du kommer ut av dusjen åpner du garderoben og tar favoritt t-skjorten din, med et fint trykk på, ut av skapet og du oppdager at halve trykket er borte. Du sukker og slenger den i søppelkassen og tar opp en annen topp som du ikke liker like godt.

Er du lei av at t-skjortene dine må kastes etter kun en vask? En t-skjorte burde holde lengre og ikke ødelegges etter en vask. 
Noen tips for hvordan du kan få t-skjorten til å overleve lengre:
Ikke vask den for ofte. Luft den heller ute noen netter så er den helt bra igjen. Om du må vaske den så vreng den og legg den gjerne i en vaskepose. Du må aldri vaske den i høyere temperatur eller lengre enn det som står på lappen inne i t-skjorten, men ta det mye lavere enn det som står. 
Legg den aldri i tørketrommelen, men la den drypptørke. Ikke legg den på et sted som er for varmt når den skal tørke, for dette kan skade trykket. 
Bruk heller ikke t-skjorten når du vet at du skal jobbe mye, og kanskje svette en del. Om du gjør det må du vaske den ganske mye og dette skader jo t-skjorten. 
om du merker at det har gått altfor kort tid fra du har kjøpt t-skjorten til trykket blir ødelagt skal du selvfølgelig gå tilbake til butikken og reklamere. 
om det allerede har skjedd at trykket er blitt ødelagt, kan du bruke den uansett. Du kan jo bruke den som treningstøy eller så kan du sy den om til noe annet. Dokkeklær til datteren din kanskje? 

Om forfatteren

Klikk her for mer informasjon om t-skjorter.


Artikkel Nettverk: WebArtikler.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar