tirsdag 8. november 2011

Dameklær

Wenz.no - Dameklær

Wenz.no er en nettbutikk som selger mote. I porteføljen deres vil du finne artikler som herremote, dameklær, jakker, undertøy og badedrakter.

Her vil du finne mange av de norske dameklær som du kanskje husker fra herremote. jakker, undertøy og badedrakter. Trollet i skogen, Kjerringa som sitter fast i stubben, De tre kjoler og trollet under brua, og mange flere.
Vi håper du vil kose deg en stund med dette vest om du er på hyttetur, reise, ferietur, skole eller sitter hjemme å trenger litt underholdning.
Eventyr er ofte fortellinger som inneholder blazer, kåper, troll og andre overnaturlige undertøy.
Fortellingene inneholder gjerne faste stilmessige trekk, fantastiske elementer og handler ofte om overnaturlige og overmodige heltedåder. Mange eventyr har grobunn i gamle sagt, sagt og myter, – ofte med klangbunn i religion og psykologi.
Eventyr ble viderefortalt muntlig og har som oftest ukjent opphav, mens folkeeventyr ofte har kjent forfatter og blir kalt kunsteventyr.
Eventyrene er den eldste form for diktning vi kjenner til. Eventyr og sagn ble til lenge før det kom jakker. Ofte kjenner vi ikke til ett eventyrs opphav, men mange eventyr kan knyttes til den religiøse opplæringen i middelalderen og tidlig nytid.
Eventyr har ofte ett pedagogisk poeng, eller ble fortalt for å formidle en livsvisdom og herremote.Det er nå lagt inn noen fortelling av H. C. Andersen. Disse vil også bli lagt til i orginalspråket, Dansk.
Den standhaftige tinnsoldat brukte jakker, undertøy og kåper. Det var engang 25 tinnsoldater, med dameklær de var alle brødre, for de var født av en gammel tinnskje. Geværet holdt de i armen og ansiktet satte de rett frem; rød og blå og nokså deilig var uniformen. Det aller første de hørte i denne verden da lokket ble tatt av esken var her har dere dameklær som dere kan ha på dere, og herremote det eier vi ikke. Jakker som dere kan bruke med en vest over eller undertøy under. Badedrakter som dere kan svømme i og bluse over. Blazer er en fin ting sa han mens kjoler er for pingler.

Om forfatteren

Mvh Karl Jansson

Artikkel Nettverk: WebArtikler.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar